Završila i ova

Završetak školske godine znači ujedno i završetak svih nastavnih aktivnosti u supetarskom radio klubu.
Ali nije baš tako…Iako se očekuju velike vrućine klub će biti otvoren svake subote kroz jutro kako bi oni najuporniji i željni znanja mogli dalje napredovati.

Također se ne će propustiti ni kratkovalna i UKV natjecanja, pogotovo ona digitalna koja su ovom klubu donijela stotine osvojenih diploma na europskim i svjetskim natjecanjima.

A za zadnju sjednicu koja je održana pred nekoliko dana podijeljeno je nekoliko pristiglih diploma za održana natjecanja.

Ova priznanja zaslužila je grupa već poznatih ”starih” kontestera i to Mirena (9A3BFP), Kaja (9A3BFQ) i Toni (9A3RPT) koja su im ovom prigodom uručena. Starije operatore nećemo ovdje spominjati.

Ovo ljeto većina natjecanja odradit će se iz novog objekta koji je izgrađen u blizini Vatrogasnog doma i koji je potpuno uređen i čeka samo priključak vode.

Ovaj prelijepi objekt izgrađen je i opremljen uz pomoć donacija Svpetrvs hotela , Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije te Zajednice tehničke kulture splitsko dalmatinske županije.

Nadamo se da će poslužiti budućim generacijama mladih a i starijih radioamatera.
Za sada toliko sa naših radio valova, i čuvajte se vrućine.

Tekst i snimke: Ivica Pavišić, 9A2BW

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)