Stižu diplome i priznanja

Naizgled kratkotrajno zatišje u radio klubu vrvi od priprema za 66. natjecanje mladih tehničara koje će se na županijskom nivou održati 20. ožujka u Splitu.

Vježbanje na raznim elektroničkim sklopovima i rješavanje bezbroj testova iz područja tehničke kulture dati će sigurno dobre rezultate.

U međuvremenu stižu potvrde o aktivnom radu na kratkim i UKV valovima iz svih krajeva svijeta. U protekla dva mjeseca ove godine odrađeno je čak 12 natjecanja a rezultati se kreću od prvog do četvrtog mjesta u Europi i svijetu.

Proteklog vikenda uspješno je odrađen Hrvatski zimski UKV kup i to sa nove lokacije Žedno Drage.  Rezultati su jako dobri obzirom da su najdalje veze bile blizu 700 kilometara.

Stigli su konačno i rezultati YOTA natjecanja u kojem je klub osvojio drugo mjesto u Hrvatskoj i 14. u svijetu. A u nedavno odrađenom BARTG SPRINT natjecanju osvojeno je prvo mjesto u Hrvatskoj i 3. u svijetu. Ni ostali rezultati nisu zanemarivi, no o tome drugom prilikom kad stignu službeni rezultati.

Čekaju se topliji dani kako bi se privelo kraju uređenje objekta na novoj lokaciji koju očekuje vanjsko i unutarnje bojanje te postavljanje  zahtjevne elektro instalacije.

A do tada pogledajte nekoliko prekrasnih diploma koje su osvojili naši mladi članovi.

Do skorog javljanja…

Tekst i snimke: Ivica Pavišić, 9A2BW

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)