Vrućina ne smeta svakome!

I pored velikih vrućina i vremenskih nepogoda nešto se događa u radionici supetarskog radio kluba. Grupica novih novopečenih radioamatera odlučila je dio svog slobodnog vremena posvetiti završavanju minijaturnih audio pojačala koji su u cijelosti proizvod njihovih vrijednih ruku, naravno, uz budan nadzor njihovog mentora.

Nakon što su zalijepili i lakirali kutije te zalemili dijelove na tiskanu pločicu došao je red na sastavljanja i ispitivanje.

Prvi je u tome uspio mladi Gabriel kojem je uređaj ”prosvirao” iz prve. Pojačalo je testirao na način da je posebnim kabelom priključio svoj mobitel u kojem, kao i sva današnja mladež, ima stotine prekrasnih pjesama. Reprodukcija je bila izvrsna, a Gabrielov osmjeh od uha do uha.
Sada je na redu Filip Pehnec kojem još nedostaje izrada prednje maske pa će uskoro i on buditi svoje ukućane odabranim melodijama.

Do početka školske godine bit će završen ovaj projekt a onda krećemo dalje sa malo težim konstrukcijama. A i natjecanja su blizu, kad malo zahladi sve će se pokrenuti.

Do skorog javljanja i novih događanja.

Tekst i snimke: Ivica Pavišić, 9A2BW

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)