Izložba tehničko kulturne baštine – od karića do auta

Povodom 15. godišnjice Oldtimer kluba Zvonimir Solin iz Mravinaca članovi kluba u suradnji s Kulturno – umjetničkim društvom Zvonimir Mravince napravili su izložbu tehničke kulturne baštine pod nazivom „Od karića do auta“.
Na početku otvaranja izložbe sve prisutne pozdravio je predsjednik Oldtimer kluba Boris Lozić koji je zahvalio na dolasku brojnih mještana iz Mravinaca, Kučina i Solina.

Nakon toga uz birane riječi i pohvale organizatorima obratio se zamjenik gradonačelnika Solina Ivica Rakušić te predsjednik Zajednice tehničke kulture Splitsko-dalmatinske županije Ivica Pivačić. U ime petnaest članica Zajednice sa preko tisuću članova čestitao je klubu na petnaest godina vrlo uspješnog rada. Naglasio je značaj ove izložbe za očuvanje tehničke i industrijske kulturne baštine u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Svim gostima su se predstavile članice Plesne udruge „Solinski bubamarci“, zatim članice Plesnog kluba „Gita“ i na kraju su nastupile članice KUD „Solinske mažoretkinje“.

Slijedio je nastup glazbenika Tedija Spalata i Stefana Kokoškova. Na kraju svi posjetioci uživali u delicijama OPG – a Roguljić iz Kučina i glazbi iz 60- tih i 70 – tih godina u režiji Joška Miluna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)