SOLIN: 13. Međunarodni oldtimer auto-moto susret

Okupio je sudionike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke i Slovenije

U organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir održan je se 13. Međunarodni oldtimer auto-moto susret u samom centru Solina. Ovaj međunarodni susret okupio je veliki broj ljubitelja atraktivnih limenih ljubimaca koji su oduševili brojne Solinjane i njihove goste iz inozemstva.


Na početku susreta sve prisutne pozdravio je predsjednik Oldtimer kluba Boris Lozić koji je zahvalio na dolasku izvanrednih Oldtimera iz Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine, Njemačke i Slovenije.
Nakon toga uz birane riječi i pohvale organizatorima obratio se gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, te predsjednik Zajednice tehničke kulture Splitsko-dalmatinske županije Ivica Pivačić. U ime petnaest članica Zajednice s preko tisuću članova čestitao je klubu na petnaest godina vrlo uspješnog rada. Tom prigodom uručio je Zahvalnicu predsjedniku kluba.
Svim gostima su se predstavili najmlađi ‘Solinski bubamarci’, zatim ‘Solinske mažoretkinje’ i na kraju su nastupili članovi Solinskog gimnastičarskog kluba ‘Salto’.


Slijedio je start svih sudionika prema Mravinskoj Glavici iznad koje je pilot Matko Raos sa svojim zrakoplovom dvokrilcem iz 1931. nekoliko puta obletio kolonu oldtimera i oduševio sudionike susreta i brojne Mravinčane. Nakon obilaska Streljačkog društva Dalmacijacement Solin i sudjelovanja u streljačkim aktivnostima, sudionici susreta uputili su se u Kaštel Gomilicu na radost brojnih kaštelana i njihovih gostiju.

Preneseno iz Dalmatinskog portala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)