Fotoklub Faros – izložba fotografija

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA NA TEMU PRIRODA I PRIRODNE LJEPOTE OTOKA HVARA
U 2021 godine FOTOKLUB FAROS u suradnji sa Osnovnom školom Petar Hektorović iz Starog dana je otvorio izložbu učeničkih radova . Na otvorenju izložbe su sudjelovali učenici , roditelji i nastavnici OŠ Petar Hektorović.

Izložene su najbolje fotografije učenika osnovne škole Petar Hektorović koji su sudjelovali na FOTO-NATJAČAJ NA TEMU PRIRODA I PRIRODNE LJEPOTE OTOKA HVARA odobreno je je oko 40 najboljih fotografija. Na učeničkoj izložbi na temu PRIRODA I PRIRODNE LJEPOTA OTOKA HVARA svim učenicima su uručene zahvalnice za sudjelovanju na izložbi a dobitnicima FOTONATJEČAJA : PRIRODE I PRIRODNE

LJEPOTE OTOKA HVARA Veroniki Marković , Lauri Baka i i Loreni Sansović uručene su diplome isto tako i dobitnicima nagrađenih fotografija povodom 70 godina HZTK u čast Maji Novaković Nadia Brestovečki , Roberta Kolumbić i Antonio Vidović

FOTOGRAFIRANJE
Kroz cijelu školsku godinu i koliko su nam dozvolile epidemiološke mjere sa učenicima su se izvodile praktične vježbe fotografiranje različitih motiva : sport, tekstura, priroda, portret, odsjaj u moru .
Kad sagledamo što je udruga planira i što je ostvareno možemo reći da je u 2021 godini udruga u ovoj korona situaciji dostigla svoj maksimum.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)